Wanneer u een vergadering, conferentie of training wilt houden, kunt u bij ons perfect terecht. Midden in het bos maar toch hebben onze zalen zeer veel lichtinval doordat ons pand op een open plek ligt. Ook zijn onze zalen erg fris ingericht en zorgen onze gastvrouwen voor een prettige sfeer. Zo wordt vergaderen een stuk prettiger en effectiever.

Wij verzorgen uw bedrijfsevenement van begin tot eind met een van onze arrangementen. Gastvrijheid staat bij ons voorop dus we zorgen ervoor dat u niets tekort komt. We ontvangen u met verse jus d’orange en ontbijtkoekje. Koffie, thee of frisdrank is onbeperkt, een lunchbuffet en in de middag een break. Er zijn meerdere arrangementen mogelijk. Een zaal huren was nog nooit zo ontspannen.


Ruime en lichte vergaderzalen

Onze zalen hebben allemaal zeer veel lichtinval en zijn fris ingericht. Bovendien kijken ze uit op het bos, waar iedereen in de pauze even kan uitwaaien. We hebben grote zalen met voldoende techniek waarin verschillende opstellingen mogelijk zijn, van theater tot U-opstelling. U kunt meerdere zalen huren. De grote zalen voor plenaire sessies en de kleine zalen voor workshops bijvoorbeeld. Uiteraard hebben de grote zalen voldoende techniek in huis. Een projector met presentatiewand en audio is aanwezig. In andere zalen zijn grote televisie schermen aanwezig.


Ontspannen vergaderen op onze locatie

Wilt u in een meer ontspannen sfeer vergaderen, dan kan dat ook. Wij hebben een ruimte met loungebank en balkon, bij uitstek geschikt voor brainstormsessies bijvoorbeeld. Een zaal huren kunt u doen voor een dagdeel of hele dag. Het huren van meerdere ruimtes komt ook veel voor. De grote zaal wordt bijvoorbeeld vaak verhuurd in combinatie met de salon.


Zaal huren in het bos

Hermonde ligt op Landgoed de Born, midden in het Bos in Bennekom. Dat is centraal gelegen in Nederland. Bovendien is er altijd voldoende parkeerplek.


Contact

Wilt u meer weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op of neem contact op voor meer informatie. We staan u graag te woord!

Offerte
Locatie huren met lunch