Op een inspirerende plek middenin de bossen van Bennekom runnen Cindy Hermans en Dineke Onderstal samen met hun team Hermonde. Hier worden directies, teams en medewerkers van organisaties met een positieve insteek getraind en gecoacht. De locatie is echter ook te huur voor bijeenkomsten. “Over de locatie zijn we zó enthousiast dat we deze graag delen met anderen”, aldus Cindy Hermans.

Een artikel in Meeting Magazine

MEETING MAGAZINE | NUMMER 3 2018

Lees hier het volledige artikel.

Op zoek naar een eigen trainingsruimte – na jarenlang trainen op diverse locaties door het hele land – vonden de dames van Hermonde Landgoed de Born in Bennekom. Een schitterende locatie midden in het land, verscholen in de bossen van Bennekom, maar toch uitstekend bereikbaar dankzij de nabijheid van diverse snelwegen (inclusief voldoende gratis parkeergelegenheid). In een vleugel van het karakteristieke pand dat stamt uit de jaren dertig, verhuurt Hermonde zes verschillende zalen met een capaciteit van 4 tot 75 personen. De ruimtes zijn van alle gemakken voorzien, zoals moderne audiovisuele apparatuur. De zalen zijn flexibel in te richten, zodat het perfect past bij elk type bijeenkomst. Van een vergaderopstelling tot een ruimte met een loungebank of een comfortabele fauteuil, het is er allemaal.

“Alle zalen bieden uitzicht op de prachtige natuur van het landgoed”, vertelt Cindy Hermans. Die natuur komt ook terug in de inrichting. Locatiemanager Sabeth Miedema is vanaf het eerste moment betrokken bij de wensen van de meeting- en eventplanners die een ruimte verkiezen bij Hermonde. Met persoonlijke aandacht zorgt zij ervoor dat alle bijeenkomsten tot in de puntjes zijn voorbereid en geregeld. Hermans: “Al onze arrangementen zijn volledig verzorgd. Gasten kunnen rekenen op heerlijke Nespresso koffie of thee met een brede glimlach. Onze huiscateraar verzorgt heerlijke lunches, diners, barbecues of afsluitende borrels op het terras. Uiteraard kunnen we op de dag zelf ook flexibel inspelen op veranderingen in de planning. Ook dat gaat vol positiviteit en met een glimlach!”

Locatie huren met lunch

POSITIVITEIT
Naast het huren van de ruimte is er de mogelijkheid om een zakelijke bijeenkomst aan te vullen met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit. “Gasten kunnen bijvoorbeeld al dan niet onder begeleiding van een natuurgids een wandeling maken over het landgoed of bij een roofvogeldemonstratie aanschuiven”, licht Hermans toe. “We kunnen uiteenlopende activiteiten inzetten die naadloos aansluiten bij het thema van de bijeenkomst of die juist bedoeld zijn om iets heel anders te doen tijdens de vergadering. Onze omgeving leent zich perfect voor sportieve en/of creatieve activiteiten, zoals Expeditie Robinson, een workshop storytelling of een schilderworkshop. Zelf blinkt Hermonde uit in het verzorgen van diverse trainingen waarbij het landgoed ten volste wordt benut. “Landgoed de Born bood van oudsher plek aan vrouwen die zich op allerlei gebieden mochten en konden ontwikkelen. Toen we hier destijds neerstreken, voelde ik instinctief dat het trainen en coachen van leiders, directieleden en teams hier volledig tot haar recht zou komen”, vertelt Hermans enthousiast. “Onze trainingen zijn geschikt voor iedereen die zijn of haar leiderschap wil ontwikkelen.” Bij de trainingen vormt positiviteit de rode draad. “Focussen op wat goed gaat en dát versterken maakt ontwikkeling en groei mogelijk. Dat geldt zowel voor het individu als de organisatie. Met het prachtige bos als decor hebben gasten hier alle ruimte om te leren, zichzelf te ontwikkelen en hun zelfvertrouwen een boost te geven.”

EEN GROTE GLIMLACH
Inmiddels weten vele organisaties uit heel Nederland het fraaie landgoed te vinden. “De reacties zijn altijd lovend. Onze ruimtes worden als prachtig ervaren, de verzorging als persoonlijk en aangenaam en iedere bijeenkomst is volledig afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Dat is waar we voor gaan en staan. We nodigen meeting- en eventplanners ook altijd graag uit om van tevoren even zelf te komen kijken, zodat ze alvast de sfeer kunnen proeven. Het Hermonde-team heeft er groot plezier in om van elke bijeenkomst een succes te maken. De wijze waarop we onze gasten benaderen wordt omschreven als persoonlijk en hartverwarmend. De grote glimlach die gasten bij binnenkomst ontvangen, werkt aanstekelijk en zien wij ook weer terug als de gast het pand weer verlaat.”