Als u een vergadering wilt beleggen waar een goede sfeer belangrijk is, kunt u bij ons perfect terecht. Een vergaderlocatie heeft veel invloed op het vergaderen zelf. De hoeveelheid licht is van belang, de setting waarin vergaderd wordt, het zuurstofniveau en zelfs de koffie en thee kunnen bijdragen aan de effectiviteit. Een vergadering wordt ook veel effectiever als dit buiten de standaard bedrijfssetting wordt gedaan. Bij Hermonde weten we dat. Ons gastvrij team zorgt er graag voor dat alles rondom uw vergadering tot in de puntjes goed verloopt.

Wij verzorgen uw vergadering dan ook van begin tot eind met een van onze vergaderarrangementen. Gastvrijheid staat bij ons voorop dus we zorgen ervoor dat u niets tekort komt. We ontvangen u met verse jus d’orange en ontbijtkoekje. Koffie, thee of frisdrank is onbeperkt, een lunchbuffet en in de middag een break. Er zijn meerdere arrangementen mogelijk.

Onze ruimtes hebben allemaal zeer veel lichtinval en zijn fris ingericht. Bovendien kijken ze uit op het bos, waar iedereen in de pauze even kan uitwaaien. Vergaderen kan in kleine groepen van 2 tot 8 personen. We hebben ook grotere zalen tot uw beschikking, om bijvoorbeeld te vergaderen in een U-opstelling met meer dan 10 personen. Uiteraard hebben de grote zalen voldoende techniek in huis. Een projector met presentatiewand en audio is aanwezig. In andere zalen zijn grote televisie schermen aanwezig.

Wilt u in een meer ontspannen sfeer vergaderen, dan kan dat ook. Wij hebben een ruimte met loungebank en balkon, bij uitstek geschikt voor brainstormsessies bijvoorbeeld. Een zaal huren kunt u doen voor een dagdeel of hele dag. Het huren van meerdere ruimtes komt ook veel voor. De grote zaal wordt bijvoorbeeld vaak verhuurd in combinatie met de salon.

Hermonde ligt op Landgoed de Born, midden in het Bos in Bennekom. Dat is centraal gelegen in Nederland. Bovendien is er altijd voldoende parkeerplek.

Wilt u meer weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op of neem contact op voor meer informatie. We staan u graag te woord!

Locatie huren met lunch