Trainingen geven op een unieke locatie midden in het bos. U en uw deelnemers zullen zich prettig en ontspannen voelen op onze trainingslocatie. Cindy Hermans en Dineke Onderstal, de eigenaren van Hermonde, zijn zelf trainer en coach. Ze weten dus heel goed wat prettig en nodig is om een geslaagde training te kunnen neerzetten. Daar heeft een locatie veel invloed op. Het gastvrije team van Hermonde zorgt er dan ook graag voor dat alles goed geregeld is, voordat de training begint. Zodra de training is gestart, zorgen we ervoor dat de heerlijke hapjes en drankjes op het juiste tijdstip gereserveerd worden. Kortom we willen u graag ontzorgen om zo de perfecte training neer te zetten.

In onze trainingslocatie hebben we meerdere zalen waar u in verschillende opstellingen, zoals een blok-, theater- of U-opstelling, uw training kunt geven. We hebben grote zalen met met projector, audio en presentatiewand. In andere zalen hebben we grote televisieschermen voor presentaties. Uiteraard zijn flipovers ook beschikbaar. Daarnaast kunt u een kleinere zalen huren voor intiemere sessies of workshops, zoals bijvoorbeeld onze ruimte met loungebank.

Wij weten hoe belangrijk de juiste sfeer is tijdens een training. Onze zalen hebben zeer veel lichtinval en zijn fris ingericht. Bovendien staan onze gastvrouwen voor u en uw gasten klaar om ze te ontvangen met verse jus d’orange en een ontbijtkoekje. In de pauzes wordt koffie, thee of frisdrank geserveerd en een lunchbuffet tijdens de lunch. Kijk bij onze arrangementen voor de mogelijkheden.

Hermonde ligt op Landgoed de Born, midden in het Bos in Bennekom. Dat is centraal gelegen in Nederland. Bovendien is er altijd voldoende parkeerplek.

Wilt u meer weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op of neem contact op voor meer informatie. We staan u graag te woord!

Locatie huren met lunch