Teambuilding locatie huren

Een teambuilding locatie huren kan een lastige klus zijn! U wilt een locatie waar u niet alleen de vrijheid heeft om goede activiteiten te organiseren, maar ook een plek waar u tot rust kunt komen. En dan het liefst een teambuilding locatie die goed bereikbaar is met veel parkeerplek. Wij heten u daarom graag welkom bij Hermonde. Een locatie in de bossen bij Ede, Gelderland. Waar rust en ruimte in overvloed zijn. Waar u ook een volledig verzorgde teamdag kunt boeken.


Teambuilding locatie binnen en buiten

Wanneer u een teambuilding locatie wilt huren bij Hermonde is er veel mogelijk. Natuurlijk wordt de dag volledig verzorgd met hapjes en drankjes. Lunch, tussendoortjes, een borrel en zelfs een diner, het is allemaal mogelijk! Daarbij heeft u altijd minimaal één binnenruimte tot uw beschikking. Maar er zijn ook nog mogelijkheden om een buitenruimte bij te boeken. U kunt natuurlijk kosteloos gebruik maken van het bos, maar is er ook de mogelijkheid om ‘de kruidentuin’ bij te boeken. Hier kunt u op een ontspannen manier deelnemen aan een buitenactiviteit. Zo wordt uw teambuilding-dag een gegarandeerd succes.


Georganiseerde teambuilding dag

Wellicht heeft u al zelf een programma opgesteld met activiteiten die u wilt doen op deze teamdag. Een ingehuurde spreker, activiteiten om de samenwerking te bevorderen of een leuk spel. Het is allemaal mogelijk. Indien u nog geen idee heeft over de invulling van het programma, dan denken we bij Hermonde graag met u mee. Het boeken van een volledig georganiseerde teambuilding dag is namelijk ook mogelijk. Met onze professionals stellen we samen de doelen op en bedenken we activiteiten op maat. Zo wordt deze dag tot in puntjes verzorgd!


Teamdag in het bos

Een dag met het team op pad kan heel divers worden ingevuld. Maar een buitenactiviteit is altijd een goed idee. Buiten zijn stimuleert de creativiteit. En door -letterlijk- dichtbij de natuur te staan krijg je welbevinden een positieve boost! Daarbij is het bos een rustgevende plek waar weinig afleidende prikkels zijn. Dus of het doel van de dag nu is om te verbinden, creatieve ideeën te ontwikkelen of (opnieuw) leren samenwerken. Buiten is altijd een goed idee!

Offerte

De voordelen van Hermonde

Wij hopen u snel te mogen ontvangen voor een onvergetelijke teambuilding dag! We zetten de voordelen voor u op een rijtje:

  • Toplocatie midden in het bos
  • Goed bereikbaar
  • Voldoende parkeerplaatsen
  • Hapjes en drankjes worden geregeld
  • Kan inclusief diner
  • Eigen programma mogelijk
  • Of een volledig georganiseerd programma

 

Contact

Heeft u speciale wensen? Of heeft u vragen over de mogelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Er is heel veel mogelijk en wij denken graag met u mee!

Contact
Hapjes tijdens uw bedrijfsfeest of teambuilding
Kerstborrel, bedrijfsfeest, teambuilding op een unieke locatie