Organiseert uw binnenkort een seminar, symposium of conferentie, dan is onze locatie bij uitstek geschikt. Wij hebben een aantal grote zalen, waar in theateropstelling lezingen gegeven kunnen worden. Daarnaast zijn er kleinere zalen beschikbaar waarin kennis met elkaar gedeeld kan worden in een workshop setting.

Een fijne sfeer maakt dat uw gasten zich direct prettig en ontspannen zullen voelen. De lichtinval in de zalen, de prachtige omgeving, de frisse uistraling en de gastvrije catering dragen bij in die setting. Onze gastvrouwen staan klaar voor uw gasten. In de ochtend worden ze opgevangen met jus d’orange en een ontbijtkoekje. In de pauzes worden snacks, koffie, thee en frisdrank geserveerd. Tijdens de lunch kunnen wij een uitgebreid buffet verzorgen. Na afloop is er ruimte voor een borrel of receptie.

We hebben meerdere zalen in verschillende opstellingen, zoals een blok-, theater- of U-opstelling. We hebben grote zalen met met projector, audio en presentatiewand. In andere zalen hebben we grote televisieschermen voor presentaties. Daarnaast kunt u de kleinere zalen huren voor intiemere sessies of workshops, zoals bijvoorbeeld onze salon met ontspannen fauteuils; op warme dagen met de deuren open.

Hermonde ligt op Landgoed de Born, midden in het Bos in Bennekom. Dat is centraal gelegen in Nederland. Bovendien is er altijd voldoende parkeerplek.

Wilt u meer weten? Wij denken graag met u mee tijdens de organisatie van uw seminar. Neem contact op voor meer informatie.

Locatie huren met lunch