We genieten van wat we doen hier bij Hermonde

We liggen uiteraard niet elke dag in het gras op ons mooie landgoed, maar de foto hierboven geeft wel een beetje weer wat we willen uitstralen: een ontspannen setting waar u op een fijne manier kunt werken, aan waar u voor gekomen bent. Genieten bij Hermonde! Uw vergadering, training of andere zakelijke bijeenkomst is bij ons in goede handen. Wij verzorgen alles graag tot in de puntjes.

 

Gastvrijheid

Gastvrijheid staat bij ons voorop, dat betekent dat we graag luisteren naar uw wensen en er alles aan doen om u bijeenkomst top te laten verlopen.
We gaan zelfs verder dan dat. Wij bieden u namelijk een compleet pakket voor uw bijeenkomsten. Een trainer, dagvoorzitter, acteur of procesbegeleider nodig? Op dat gebied hebben we ook veel ervaring en expertise in huis. Ook het compleet verzorgen en vormgeven van uw teambuilding, boekpresentatie of andere zakelijke event doen wij erg graag.

 

Perfect verzorgde bijeenkomst

Kortom wij verzorgen op een gastvrije wijze dat uw bijeenkomst van begin tot eind helemaal perfect is. Wanneer u kunt genieten bij Hermonde, dan genieten wij ook!

We hopen u binnenkort hier te mogen verwelkomen, zodat u het zelf mag ervaren.

Dineke Onderstal

Eigenaar / trainer / coach / adviseur

Cindy Hermans

Eigenaar / trainer / coach / adviseur

Sabeth Miedema

Locatiemanager

Nicole van Alfen

Medewerker Kernteam

Janka Wien

Gastvrouw