Onze locatie ligt net buiten Wageningen, in Bennekom. Makkelijk te bereiken met de auto en altijd voldoende parkeergelegenheid. Onze locatie biedt meerdere zalen voor vergaderingen, presentaties, trainingen, heisessies en andere zakelijke evenementen.

Veel van onze gasten komen uit Wageningen. De WUR (Wageningen University & Research) weet ons bijvoorbeeld al jaren te vinden als locatie voor trainingen en vergaderingen. Waarom? Omdat onze locatie midden in het bos ligt. Daarom is het een inspirerende, rustgevende omgeving. Creativiteit komt daar tot uiting, en dat is waar de Universiteit naar zoekt!

We hebben een grote diversiteit in de zalen die we verhuren. Grote zalen hebben presentatiewand, projector en audio en kunnen in verschillende opstellingen worden gezet. Vergaderen kan ook in kleinere groepen van 2 tot 8 personen. Onze ruimtes hebben allemaal zeer veel lichtinval en zijn fris ingericht. Met mooi weer kunt u er voor kiezen een wandeling in het bos te maken of buiten op ons grasveld uw sessie voort te zetten.

Wij verzorgen uw zakelijke bijeenkomt van begin tot eind. Gastvrijheid staat bij Hermonde voorop en ons team van gastvrouwen doen dat met veel plezier. We ontvangen u ’s ochtends met verse jus d’orange en een ontbijtkoekje. Koffie, thee of frisdrank is onbeperkt, een lunchbuffet en in de middag een break. Er zijn meerdere arrangementen mogelijk.

Wilt u meer weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op of neem contact op voor meer informatie. We staan u graag te woord!

Locatie huren met lunch