Locatie huren in Gelderland

In de Gelderse vallei, tussen Ede en Wageningen in ligt Bennekom. In deze prachtige bosrijke omgeving ligt Hermonde. Een inspirerende locatie, midden in het bos, met fris ingerichte zalen waar u terecht kunt voor al uw zakelijke bijeenkomsten. De perfecte locatie huren in Gelderland kan bij ons!

Als u een lezing, vergadering, seminar, training of workshop gaat houden hebben wij een ruime keuze in verschillende zalen. Ze kenmerken zich allemaal door de frisse uitstraling, enorme hoeveelheid lichtinval en het prachtige uitzicht. We hebben kleinere ruimtes waar u met een select groepje een workshop kunt doen, of een brainstormsessie kunt houden. In de grotere zalen is ruimte voor plenaire sessies en is er voldoende techniek aanwezig om presentaties te geven. De grotere zalen zijn in meerdere opstellingen mogelijk, afhankelijk van het doel. In theateropstelling, U- of blokopstelling. Met mooi weer kunt u er voor kiezen om naar buiten te gaan. Een wandeling in het bos of de sessie voortzetten op ons grasveld; dat kan tot verfrissende inzichten en resultaten leiden!

Wij verzorgen uw zakelijke bijeenkomt van begin tot eind. Gastvrijheid staat bij Hermonde voorop en ons team van gastvrouwen doen dat met veel plezier. Een locatie huren in Gelderland was nog nooit zo ontspannen. We ontvangen u ’s ochtends met verse jus d’orange en een ontbijtkoekje. Koffie, thee of frisdrank is onbeperkt, een lunchbuffet en in de middag een break. Er zijn meerdere arrangementen mogelijk.

Wilt u meer weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op of neem contact op voor meer informatie. We staan u graag te woord!

Offerte
Locatie huren met lunch