Vergader locatie huren in Ede

Ede ligt in de Gelderse vallei, opzichzelf al een prachtige omgeving. Hier bij Hermonde doen we daar nog een schepje bovenop. In Bennekom, midden in het bos ligt onze inspirerende locatie met fris ingerichte ruimtes waar u zeker inspiratie op zult doen. De perfecte vergader locatie huren in Ede kan bij ons!

Inspiratie voor de richting waar u op wilt met uw bedrijf tijdens een heisessie bijvoorbeeld. Vergaderen, seminars, conferenties, workshops; wij hebben zalen met verschillende capaciteit en technische voorzieningen. Zalen zijn te combineren zodat u plenaire sessies kunt afwisselen met workshops in kleiner verband. Grote zalen hebben presentatiewand, projector en audio en kunnen in verschillende opstellingen worden gezet. Vergaderen kan ook in kleinere groepen van 2 tot 8 personen. Onze ruimtes hebben allemaal zeer veel lichtinval. Met mooi weer kunt u er voor kiezen buiten te lunchen en een wandeling in het bos te maken.

Wij verzorgen uw zakelijke bijeenkomt van begin tot eind. Gastvrijheid staat bij Hermonde voorop en ons team van gastvrouwen doen dat met veel plezier. Een vergader locatie huren in Ede was nog nooit zo goed georganiseerd. We ontvangen u ’s ochtends met verse jus d’orange en een ontbijtkoekje. Koffie, thee of frisdrank is onbeperkt, een lunchbuffet en in de middag een break. Er zijn meerdere arrangementen mogelijk.

Wilt u meer weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op of neem contact op voor meer informatie. We staan u graag te woord!

Offerte
vergader locatie huren
Locatie huren met lunch