Locatie bedrijfsfeest huren

Wat leuk dat u voornemens heeft om weer eens iets gezelligs met het bedrijf of team te doen. Een locatie voor een bedrijfsfeest huren is altijd een zoektocht. Welke locatie is geschikt en wat is dan leuk voor iedereen? Het treft. U bent nu namelijk bij een locatie terechtgekomen, waar we alles in huis hebben om er een onvergetelijk evenement voor jullie van te maken! Nou ja bijna alles, want als u voor meer dan 100 mensen iets wilt organiseren, dan zijn er misschien hier en daar wel beperkingen aan onze mogelijkheden. Maar tot 100 mensen is er echt heel veel mogelijk bij Hermonde.

 

Unieke locatie in het bos

Onze locatie ligt midden in het bos. Dat geeft dus van nature al zo’n heerlijke sfeer aan uw evenement. Tel daar ons gastvrije en enthousiaste team bij op, dan kan uw bedrijfsfeest, borrel, evenement of diner echt niet meer stuk. Een locatie voor een bedrijfsfeest huren was nog nooit zo eenvoudig!


Locatie huren voor personeelsfeest

Een bedrijfsborrel, personeelsfeest, themafeest, een zakelijk jubileum vieren, een productlancering of een presentatie van uw nieuwe boek. Hoe we het ook noemen, als er ook maar iets is wat u wilt vieren met uw medewerkers, collega’s of klanten, dan genieten wij ervan om dat tot in de puntjes voor u te verzorgen.

 

Zakelijk evenement bij Hermonde

Er zijn ook talloze mogelijkheden om uw zakelijke evenement verder mooi in te vullen. Maar alleen al met een drankje en hapje uw ogen uitkijken naar de mooie natuur (en natuurlijk een leuk gesprek met uw collega of klant) kan al voldoende zijn, om het verschil te maken.

Om uw borrel, feest of evenement ook culinair voortreffelijk te maken, werken wij samen met vele cateraars uit de omgeving. Bij elk idee of wens hebben wij wel een passende samenwerking.

 

Wij denken graag met u mee

Wij kunnen niet wachten om met u mee te denken en uiteindelijk de benen onder onze voeten uit te rennen om het allemaal zo mooi mogelijk voor jullie te maken. 

Bel ons om uw wensen en ideeën aan ons voor te leggen. Dan zorgen we er samen voor dat het een onvergetelijk evenement wordt.

Offerte
Hermonde natuur locatie huren bedrijfsfeest
Professionele gastvrouwen tijdens uw bedrijfsfeest of kerstborrel