Wat kost het huren van een vergaderruimte?

Buiten de deur vergaderen heeft voordelen. Het inspireert, activeert en motiveert vaak enorm! Genoeg redenen om eens een andere ruimte te huren dan de standaard kantoorkamers waar u normaal vergadert. Maar het huren van een vergaderruimte is natuurlijk niet gratis. U betaalt voor kwaliteit! Dus wat kost het huren van een vergaderruimte nou eigenlijk? Het huren van een vergaderruimte kan variëren in kosten, afhankelijk van de locatie, grootte en faciliteiten van de ruimte. We vertellen u er graag meer over.

Verschillende zalen huren, verschillende prijzen

Er zijn veel verschillende opties voor vergaderruimtes, van kleine kantoorruimtes tot grote conferentiezalen. De prijs voor het huren van een kleinere ruimte, zoals een kantoorruimte, kan variëren van €35 tot €50 per uur, terwijl de kosten voor het huren van een grotere ruimte, zoals een conferentiezaal, kunnen oplopen tot €150 of meer per uur.

Daarnaast zijn er ook verschillende soorten vergaderruimtes die speciaal zijn ingericht voor specifieke doeleinden, zoals videoconferencing of opnamestudio’s. Deze ruimtes kunnen extra kosten met zich meebrengen voor de huur.

 

Extra kosten bij het huren van een vergaderruimte

Zoals hierboven al beschreven kunnen er extra kosten verbonden zijn bij het huren van een zaal. U kunt hierbij denken aan parkeerkosten, kosten voor catering of technische ondersteuning. En natuurlijk kunt u ook een spreker of trainer inhuren om uw meeting extra inhoud te geven. Daar zitten -logischerwijs- ook altijd kosten aan verbonden.

Offerte

Wat kost het huren van een zaal bij Hermonde?

En nu de belangrijkste vraag… Wat kost het huren van een vergaderruimte bij Hermonde? Vanaf 8 personen werken we met een all-in tarief per persoon. Een dagdeel zonder lunch begint bij €42,50 p.p. excl. btw. Voor hele dag is dat €67,50 p.p. excl. btw.

 

Wat krijgt u dan voor dat bedrag?

Kort gezegd: veel ;-). U krijgt een ruimte op een unieke locatie in het bos, in het midden van Nederland. Kleinschaligheid en een gastvrije, persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel. U wordt de gehele dag door, op de door u gewenste tijdstippen, voorzien van drankjes en kleine versnaperingen door de meest vriendelijke gastvrouwen in de regio. Wij zetten vooraf uw gewenste opstelling in de zaal voor u klaar en ook de gewenste materialen zijn up to date.

Bij Hermonde zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen, geheel gratis beschikbaar. En wilt u een lunch, diner of een extra activiteit boeken? Dan bespreken we dat graag vooraf en maken we een prijs op maat voor u.

 

Wilt u meer informatie over het huren van een vergaderruimte?

Al met al kan het huren van een vergaderruimte dus variëren in kosten, afhankelijk van de specifieke eisen van de ruimte en de locatie. Het is daarom belangrijk om goed te onderzoeken welke vergaderruimte het beste aansluit bij de specifieke eisen en budget van de groep of organisatie. Wilt u meer informatie over het huren van een vergaderruimte of zaal bij Hermonde? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder met persoonlijk advies!

Offerte

‘Een heerlijke plek voor iedere vergadering buiten de deur. Topgastvrouwen en een toplocatie. Een absolute aanrader!’

Locatie huren kosten
Wat kost het huren van een vergaderruimte
Vergaderruimte of zaal huren
Vergaderen kleinschalig, zaal huren