Kerstborrel op locatie

Wilt u dit jaar een kerstborrel op een unieke locatie organiseren? Dan bent u bij Hermonde aan het goede adres. Op landgoed ‘de Born’, midden in de bossen tussen Ede en Wageningen, ligt deze unieke en sfeervolle plek. En niet alleen gaat u genieten van deze locatie, maar ook de catering wordt tot in de puntjes verzorgd. Gastvrijheid staat voorop!

Kerstborrel op een unieke locatie

Bij het organiseren van een kerstborrel is het natuurlijk belangrijk een echte kerstsfeer te creëren. En waar kan dat nou beter dan in het bos? Hermonde ligt op een unieke plek in Nederland Midden in het bos, met voldoende parkeergelegenheid. Zowel binnen als buiten toveren we om in een warme kerstsfeer. U kunt meerdere zalen huren en zelfs een buitengedeelte huren is mogelijk!

Sfeervol en verzorgd feestje

Onze locatie ligt midden in het bos. Dat geeft dus van nature al zo’n heerlijke sfeer aan uw evenement. Tel daar ons gastvrije en enthousiaste team bij op, dan kan uw bedrijfsfeest, borrel, evenement of diner echt niet meer stuk. Een kerstborrel op een unieke locatie organiseren was nog nooit zo eenvoudig!

Contact

Tot in de puntjes verzorgde kerstborrel

Heeft u al een planning van wat u wilt tijdens de kerstborrel? Bij Hermonde denken we graag mee. En er is -in overleg- ook heel veel mogelijk. Van een eenvoudige borrel, tot een luxe diner met feestavond. Bij Hermonde kan het allemaal. En wilt u nog een leuke buitenactiviteit bij uw borrel? Ook dan staan wij voor u klaar!

Voordelen van Hermonde

Wij hopen u snel te mogen ontvangen voor een onvergetelijke kerstborrel! We zetten de voordelen voor u op een rijtje:

  • Toplocatie midden in het bos
  • Goed bereikbaar
  • Voldoende parkeerplaatsen
  • Hapjes en drankjes worden geregeld
  • Kan inclusief diner of feestavond
  • Eigen programma mogelijk
  • Of een volledig georganiseerd programma

Contact

Wij kunnen niet wachten om met u mee te denken en uiteindelijk de benen onder onze voeten uit te rennen om het allemaal zo mooi mogelijk voor jullie te maken.

Bel ons om uw wensen en ideeën aan ons voor te leggen. Dan zorgen we er samen voor dat het een onvergetelijk evenement wordt.

Offerte
Kerstborrel bij Hermonde, unieke locatie
Kerstborrel, bedrijfsfeest op een unieke locatie
Kerstborrel, bedrijfsfeest, teambuilding op een unieke locatie