Intermezzo's bij Hermonde

Een intermezzo, ook wel vaak ‘een break’ genoemd, kan uw bijeenkomst net dat beetje meer geven.
Even iets anders doen dan dat op de agenda staat. Het helpt verfrissend en brengt vaak nieuwe inzichten. We hebben diverse buiten- en binnen intermezzo’s, die u naast uw arrangement als supplement kun afnemen.

Voorbeelden:

  • Een ‘aangeklede’ wandeling door ons heerlijke bos. U krijgt van ons een rugzakje, een lichtgewicht krukje en tips mee voor leuke plekjes (vooraf reserveren, vanaf 8,95 per persoon).
  • Even een uurtje ‘uit het hoofd’ met onze spellenbox. Bestaande uit een aantal eenvoudige, korte spellen die u op ons landgoed kunt spelen (jeu de boules, grote mikado, soft tennis. (vooraf reserveren, vanaf € 25,00 per uur per box).
  • Intermezzo met één van onze professionals. Een externe begeleider kan tijdens uw bijeenkomst een toegevoegde waarde bieden door even mee te kijken en mee te denken. Of om een groepsactiviteit in te zetten en deze samen te evalueren. In een kort tijdsbestek kunt u hier veel waardevols uithalen.
  • Wellicht heeft u een ander intermezzo in gedachten? We regelen het graag voor u. We werken met een groot aantal aanbieders samen en kunnen daardoor voor u een compleet arrangement op maat maken.
Offerte

De kracht van intermezzo's

We kennen ze allemaal wel. Die ellenlange vergaderingen waarbij minstens de helft van de aanwezigen na een half uur volledig is afgehaakt. Onproductieve vergaderingen zijn in veel organisaties eerder regel dan uitzondering. Intermezzo’s zijn ervoor gemaakt om die sleur te onderbreken. Met een goede intermezzo houdt u alle deelnemers betrokken en enthousiast. En dat maakt vergaderen zoveel efficiënter!

Hermonde buiten activiteit
Schilder intermezzo Hermonde
Buitenactiviteit tijdens bijeenkomst Hermonde