Een Heisessie in het bos, waarom niet? Onze locatie leent zich bij uitstek voor een heidag waarin u in alle rust kunt brainstormen met uw collega’s. Afgelegen in het bos maar wel centraal in Nederland en gemakkelijk met de auto te bereiken. We bieden ruim voldoende faciliteiten om inspirerende sessies te houden.

Met mooi weer kunt u er voor kiezen een wandeling in het bos te maken of buiten op ons grasveld uw sessie voort te zetten. We hebben een grote diversiteit in de zalen die we verhuren. Grote zalen met presentatiewand lenen zich voor presentaties, kleinere zalen voor een meer intieme sfeer. Zoals onze ruimte met loungebank en balkon, bij uitstek geschikt voor brainstormsessies. Of onze salon met ontspannen fauteuils. Op warme dagen kunnen de deuren open. Welke zalen u ook kiest; allen hebben een prachtig inspirerend uitzicht op het bos. Bovendien hebben ze veel lichtinval en zijn fris ingericht.

Bij een inspirerende omgeving hoort ook dat u en uw collega’s zich prettig en ontspannen voelen. Onze gastvrouwen zorgen daarvoor. In de ochtend wordt u opgevangen met jus d’orange en een ontbijtkoekje. In de pauzes worden snacks, koffie, thee en frisdrank geserveerd. Tijdens de lunch kunnen wij een uitgebreid buffet verzorgen. Na afloop is er ruimte voor een borrel of barbecue om de dag mooi af te sluiten. We kunnen u verschillende arrangementen aanbieden.

Hermonde ligt op Landgoed de Born, midden in het Bos in Bennekom. Dat is centraal gelegen in Nederland. Bovendien is er altijd voldoende parkeerplek.

Wilt u meer weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op of neem contact op voor meer informatie. We staan u graag te woord!

Locatie huren met lunch