Het waren héérlijke hapjes, veel maar niet té. Het weer precies goed, en lekker onder de tent gegeten en bijgepraat 🙂

C Dorrestijn – 10

Als laatste gasten nog mogen genieten van deze bijzondere plek! Service op en top! Volgend Zomerterras zijn wij er weer bij. Genoten van een heerlijke borrelplank en heerlijke wijn waarvan de glazen goed gevuld zijn! Voor herhaling vatbaar! Een echte aanrader! Dank voor een mooie beleving!

Astrid Febus – 10

Wat een geweldige locatie! Zeer vriendelijk en professioneel personeel en het eten is verrukkelijk. Echt een aanrader om heerlijk in de natuur te lunchen, borrelen of zoals wij te genieten van een high tea. We verheugen ons al op volgend jaar!

Cyril Maassen – 10

Heerlijk genoten van een high tea met mijn zus, komen volgend jaar zeker weer. Vriendelijk personeel, mooie locatie.

Rina van der Meer – 10

Hartelijk ontvangst, zeer vriendelijke personeel, heerlijk gegeten, je wordt echt in de watten gelegd. En natuurlijk dit alles in een prachtige rustige omgeving.

Annemieke Kleinhout – 9

Alles zat goed in elkaar. De omgeving en het restaurant ademde kwaliteit. Kleine uitzondering was het stukje appeltaart. Een beetje melig, maar voor de rest prima voor elkaar.

Derk HilleRisLambers – 8

Heerlijke lokatie en goede vibe. Goed verzorgd, vriendelijk en hulpvaardig personeel en het aangebodene was voldoende. Wij hadden echter aangegeven dat 1 persoon geen kaas lust maar vonden toch best veel hapjes met kaas. Jammer dat daar zo weinig rekening mee was gehouden. Voor de rest was het top en erg lekker.

Nicole van Hattum – 8

Helemaal af. Heerlijke (lokale) hapjes en drankjes, geweldige sfeer, én super vriendelijk personeel op volgens mij de mooiste lokatie van Bennekom, zeker voor herhaling vatbaar, chapeau.

Jan van de Weerd – 10

Heerlijke zomerborrel! Heel gastvrij ontvangen. Zorgvuldig samengestelde en lekkere borrelplank. Genoten van de heerlijke drankjes en boslucht.

Michiel en Jantine van de Watering – 10

Heerlijk borrelen. Heerlijk en prima verzorgd!

Joop – 8