Maak uw bijeenkomst extra bijzonder

Een vergadering, meeting, heisessie, teambuilding of zakelijke bijeenkomst verdient altijd iets extra’s. Natuurlijk kunt u volop gebruik maken van de faciliteiten van onze ruime en lichte vergaderzalen. Maar wist u dat u bij Hermonde nog veel meer uit uw bijeenkomst kunt halen? Zo kunt u de buitenruimte bij boeken om bij mooi weer uw bijeenkomst voor een gedeelte -of wellicht helemaal- lekker buiten te organiseren.

Daarnaast kunt u kiezen voor het boeken van een intermezzo die volledig georganiseerd wordt door de Hermonde. Onze professionals organiseren een rustige of actieve activiteit in het bos om uw bijeenkomst een extra boost te geven.

En natuurlijk kunt u ook onze befaamde borrelkar reserveren. Samen met je team trek je de kar naar een mooie plek in het bos. Eenmaal aangekomen kunt u het kleedje spreiden en genieten van een hapje en drankje in de natuur.

We hebben volop mogelijkheden om uw bijeenkomst van a tot z te verzorgen en denken graag met u mee!

Hermonde's borrelkar

Tijdens of na een intensieve dag geeft de buitenlucht altijd een fijne afwisseling. We maken die afwisseling nog eens extra aantrekkelijk met onze borrelkar. Samen met je team trek je de kar naar een mooie plek in het bos. Eenmaal daar, stal je de heerlijkheden uit, zet je de krukjes en leg je het kleed neer. Onder het genot van een hapje, drankje en de mooie omgeving ga je verder met of kijk je terug op waar jullie mee bezig waren. Uit ervaring kunnen we zeggen: dit geeft een grote toegevoegde waarde aan jouw bijeenkomst.

Meer informatie
Een picknick tussen het vergaderen door

Buitenruimte huren

Op een magisch plekje op ons landgoed hebben we ‘monde kruidentuin’ ingericht. Voor een aantal uren tussen de bomen en vogelgeluiden de serieuze (of leuke) zaken tot je laten komen. Wie wil dat nou niet? Deze buitenruimte kun je als ‘subruimte’ bij je arrangement reserveren.

Meer informatie
Huur een buitenlocatie bij Hermonde

Intermezzo's

We hebben een aantal kant en klare buiten-intermezzo’s die je bij ons kunt afnemen om er even (actief en leuk) met je team op uit te gaan in het bos. En daarnaast staan onze professionals ook altijd voor je klaar om met je mee te denken over de issues waar je in of met jouw organisatie tegenaan loopt. Laat het ons weten hoe we je van dienst kunnen zijn.

Meer informatie
Bosrijke omgeving bij Hermonde