Buitenruimte huren

Natuurlijk kunt u bij ons altijd heerlijk naar buiten voor een rondje wandelen of te lunchen. Maar hoe fijn is het, zeker in deze tijd, als u uw bijeenkomst voor een deel in de buitenlucht kunt houden. Buiten vergaderen! Tussen de bomen en de vogelgeluiden zal er zeker een ander licht op uw zaken schijnen. Op een magisch en rustig plekje op ons landgoed hebben we ‘Monde kruidentuin’ ingericht. We zetten al de benodigde materialen voor u klaar en als jullie er behoefte aan hebben, brengen we koffie of thee en iets lekkers.

Het is alleen mogelijk om ‘monde kruidentuin’ te reserveren als subruimte bij uw arrangement. U behoudt dus altijd een gereserveerde zaal binnen.

Het tarief voor dit arrangement is € 95,00 (excl. BTW) per dagdeel.

Offerte

Voordelen van buiten vergaderen

Wist u dat buiten vergaderen niet alleen ‘leuk’ is, maar ook nog eens bijzonder efficiënt kan zijn? Buiten vergaderen heeft namelijk een aantal voordelen:

  • Nieuwe plek = nieuwe inspiratie
  • Andere geluiden zetten de zintuigen op scherp
  • Buiten zijn verhoogt de creativiteit
  • Dichtbij de natuur zijn heeft een positieve invloed op je mentale gesteldheid
  • Buiten zijn verhoogt de concentratie

Genoeg voordelen dus om het buiten vergaderen eens te proberen! En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle zaken die uit handen worden genomen. Uw hapjes en drankjes worden verzorgd, én -soms ook erg fijn- er staan geen collega’s onverwachts naast u met afleidende vragen.

Buitenruimte huren bij je vergadering
Buitenruimte huren vergaderen