Een borrellocatie in het bos huren

Bent u al aan het nadenken over een gezellige borrel komende lente of zomer? En wilt u een keer wat anders dan een ‘standaard’ locatie? Denk dan eens aan een sfeervolle borrel in het bos! Een borrellocatie huren in het bos kan een fantastische manier zijn om samen te komen met collega’s, vrienden en/of familie. De sfeer van het bos is heerlijk ontspannend en biedt een prachtige omgeving, waar ook nog eens ruimte is voor allerlei soorten extra activiteiten.

Offerte

Borrellocatie tot in de puntjes verzorgd

Bij Hermonde huurt u een borrellocatie, waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is. Het begint al bij het opvragen van informatie of het maken van de reservering. Daar ervaart u meteen al de gastvrije benadering. Op de locatie zelf begint de speciale belevenis al wanneer ju het landgoed midden in het bos komt oprijden en heel praktisch vindt u daar dan volop gratis parkeergelegenheid voor al uw gasten. Vervolgens worden zij ontvangen door de meest vriendelijke gastvrouwen uit de omgeving. De locatie is op en top verzorgd evenals de hapjes en drankjes. Hermonde denkt qua catering en andere wensen graag mee om er een fantastische borrel van te maken.

Buiten borrelen

Een ander voordeel van een borrellocatie in het bos, is dat er ook gebruik kan worden gemaakt van de buitenlocatie. Bij mooi weer creëren we een heerlijke plek om buiten te zitten en te genieten van de omgeving. Er zijn verschillende zitjes en tafels beschikbaar, zodat er voldoende ruimte is voor al uw gasten. En daarbij maakt het niet uit of u nu met een grote of kleine groep komt borrelen.

Sfeervolle binnenlocatie huren

Maar ook binnen wordt de heerlijke sfeer van het bos doorgetrokken. De locatie is ruimtelijk maar sfeervol ingericht, waardoor het een gezellige en warme plek is om samen te komen. En ook voor thema-feesten maken we ruimte! Zo hebben we al een keer een glamour- en glitterparty, apres-ski thema en oud en nieuw-feest georganiseerd. Geheel in stijl.

De voordelen van het bos

Al met al biedt het huren van een borrellocatie bij Hermonde in het bos dus vele voordelen. Of u nu op zoek bent naar een sfeervolle plek om samen te komen met collega’s, vrienden en/of familie, of u wilt genieten van de rust en de natuur, een borrellocatie in het bos is een geweldige keuze. De sfeer is heerlijk ontspannen en de gastvrouwen zijn vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. Zowel binnen als buiten is het genieten van de prachtige omgeving en de gezelligheid van het samenzijn. Dus als u zoekt naar een plek waar alles klopt, dan heeft u die nu gevonden.

Offerte
vergaderlocatie huren
Vergaderruimte of zaal huren