Borrelen in het bos

Tijdens of na een intensieve dag geeft de buitenlucht altijd een fijne afwisseling. We maken die afwisseling nog eens extra aantrekkelijk met onze borrelkar. U kunt onze borrelkar huren en samen met uw team trek je de kar naar een mooie plek in het bos. Eenmaal daar, stalt u de heerlijkheden uit, zet u de krukjes klaar en legt u het kleed neer. Onder het genot van een hapje, drankje en de mooie omgeving gaat u verder met of kijkt u terug op waar jullie mee bezig waren. Uit ervaring kunnen we zeggen: dit geeft een grote toegevoegde waarde aan uw bijeenkomst.

De prijs voor een gevulde borrelkar inclusief sap, een fles wijn en biertjes, passend bij het aantal personen is € 14,50 per persoon. (Minimum aantal personen is 4)

Offerte

Op adem komen in de buitenlucht

Natuurlijk is borrelen in het bos gezellig! Lekker met je collega’s op pad in de buitenlucht is altijd goed om te doen. Het kan je werkoverleg of training nét even dat beetje extra’s geven. Maar naast dat een pauze in de buitenlucht zorgt voor een goede sfeer, is het ook nog eens goed voor je mentale gesteldheid. Het is namelijk gebleken dat mensen die pauzeren in de buitenlucht zich fitter en scherper voelen na de lunch. Zo kan een (alcoholvrij) borreltje in het bos ook zorgen voor genoeg energie om de rest van de dag weer efficiënt te werken.

Borrelkar tijdens de teambuilding

En bent u bij Hermonde voor een teambuilding-dag? Ook dan is een borrelkar huren het perfecte tussendoortje. Trek er tussen de activiteiten door lekker op uit met z’n allen. Want met de borrelkar de bossen door staat gegarandeerd voor een extra gevoel van teambuilding en samenzijn. En dat is natuurlijk wat belangrijk is op zo’n dag. De verbinding zoeken met elkaar op zoveel mogelijk manieren!

Borrelkar Hermonde. Picknicken op locatie.
Een picknick tussen het vergaderen door